USA: 3 miliony úmrtí z léků na předpis za 27 let





Během posledních 27 let – což je kompletní časový rámec, ve kterém jsou k dispozici data – zde bylo 0 (nula) úmrtí v důsledku vitamínů a více než 3 miliony úmrtí souvisejících s užíváním léků na lékařský předpis. A za minulých 54 let tu bylo jen 11 úmrtí údajně se pojících s vitamíny, z nichž u žádného nebyl poskytnut žádný podstatný důkaz spojující vitamíny s příčinou smrti. Zpráva přichází po nedávné statistické analýze, která zjistila, že úmrtí z farmaceutických drog nyní převýšila počet úmrtí při dopravních nehodách v USA.

Zjištění jdou proti tvrzením mainstreamových lékařských „odborníků“ a hlavních sdělovacích prostředků, kteří často protlačují myšlenku, že multivitamíny jsou škodlivé pro vaše zdraví, a že léky jsou jedinou vědou-podpořenou možností na zlepšení vašeho zdraví.

Zatímco se ukazuje, že živiny jako vitamín D snižují riziko nemocí jako je cukrovka a rakovina, léky na předpis jsou naopak s těmito nemoci spojovány. Ve skutečnosti je nejprodávanější skupina farmaceutických léků spojena s rozvojem cukrovky či dokonce sebevraždy a insideři nyní začínají mluvit.
Lékařští zdravotní úředníci byli nedávno donuceni promluvit o nebezpečí antipsychotik, které byly od roku 2009 předepsány milionům dětí. Američtí pediatričtí poradci prozradili fakt, že tyto farmaka mohou vést k cukrovce a dokonce sebevraždě, i když právě těmto věcem měly zabránit. Ještě více znepokojující je, že polovina všech Američanů bude během svého života diagnostikovaná s mentální poruchou a to díky nedostatečným diagnostickým pokynům stanoveným zdravotnickým zřízením, z nichž mnoha budou předepsány antipsychotika nebo podobné léky.

Zakrývání vedlejších účinků
V zájmu ochrany prodeje byla souvislost mezi sebevraždou a antipsychotiky zcela zakryta Eli Lilly & Co, výrobci Prozacu. Navzdory výzkumu sahajícímu až do osmdesátých let, který zjistil, že Prozac ve skutečnosti vede k sebevraždě, se společnosti podařilo skrýt důkazy, než psychiatr z Harvardu vypustil informace do tisku. Psychiatr, Martin Teicher, prohlásil, že s americkým lidem je zacházeno jako s morčaty v masivním farmaceutickém experimentu. 

Chamtiví a často rádi - předepisující doktoři rozdávají antipsychotika dospělým a dětem podobně jako bombóny. V roce 2008 se antipsychotika stala nejprodávanější skupinou terapeutických léků v USA s výdělkem přes 14 miliard dolarů. 

Antipsychotika nejsou jediným nebezpečným léčivem. Průměrný lék může mít 70 vedlejších účinků, ačkoli bylo zjištěno, že mnoho populárních léků jich má 100-125. Některé léky, předepsané lékaři k údajnému zlepšení zdraví, mohou mít více než 525 negativních reakcí. 

Napříklan Ritalin je spojován s podmínkami jako:
- Zvýšený krevní tlak
- Zvýšená tepová frekvence
-Zvýšená tělesná teplota
- Zvýšená pozornost
- Potlačení chuti k jídlu

Stovky negativních vedlejších účinků jsou snad jedním z důvodů, proč FDA loni oznámila stažení více než 500 leků na nachlazení a alergie z trhu kvůli starosti o zdraví. Léky na předpis zabíjí více lidí než dopravní nehody a mohou mít až 525 negativních vedlejších účinků. Vyhýbání se těmto lékům a užívání vysoce kvalitních organických alternativ jako potravinové multivitamíny a zelené superpotraviny povede k celkové transformaci zdravotnictví bez sužujících vedlejších účinků a exponenciálně zvýšeného rizika úmrtí.