Vážení kandidáti na prezidenta republiky


Zdravím Vás, i když nemám zrovna v Čechách pěkné jméno, chápu.

Přijměte proto prosím k okupaci Hradu mým bratrským emailem právní  poučení pro Vás, vládu, parlament, Českou televizi, Českou pozici etc.

Věřím, že si po přečtení mého sdělení pozvete na kobereček nebo do televize etc. premiéra republiky a zajistíte nápravu do výročí  OKUPACE 21.srpna 2012.

 Proč si máte pálit prsty Vy?
 Protože Václav Klaus říká, že má premiéra zpucovat parlament a vláda a odborníci!
 Důkaz zde

Proč to neudělá parlament?
Parlament se už 4 roky bojí, že by pak policie měla čas vyšetřovat také miliardové škody na státním rozpočtu, jako ostatně potvrdil v březnu v analýze Parlamentní institut, nejen ty zločiny proti lidskosti.
Důkaz zde

Proč to neudělá premiér a nezpucuje ministra vnitra a spravedlnosti?
Premiér od roku 2008 vyhrožuje vězením a 10.milionovou pokutou, když dokládáme zločiny proti lidskosti a mnoha miliardovou škodu na rozpočtu na důkazech
Důkaz zde
    
Proč to neudělá ombudsman?
Ombudsman nám písemně potvrdil, že tomu zabíjení, mrzačení,  zneuctívání, okrádání a kriminalizování nevinných lidí, kteří si pěstují na ploše do 100 m2 léčivé konopí, jak povoluje paragraf 29 zákona o návykových látkách, nemůže zabránit, i když zná paragraf 5, odst 5 zákona o návykových látkách a paragraf 31,odst 1 trestního zákoníku.
Ombudsman napsal, že nemůže zabránit ani škodám na státním rozpočtu, ani systematicky páchaným zločinům, když od roku 2004 a vstupu do ČR do EU v rozporu se zákony naší země ministři vnitra i spravedlnosti schvalují používání na občanech policejní metodiky měření THC v konopí podle metodiky OSN pro pašeráky drog, nikoliv podle zemědělské metodiky EU, kterou se mají policisté řídit a mají měřit THC nejpozději do 10.dne do odkvětu, tzn. nejméně měsíc dva před sklizní.
Zejména autostartové odrůdy konopí jako například Finola jsou již dávno zcela dozrálé již v tomto čase a mají pochopitelně ve vrcholíku, ze kterého policie měří THC v konopí, mnohonásobně více, než povolených 0,3 % THC, čímž se automaticky stávají všichni občané zločinci a kriminálníci
Důkaz zde

Takže to zůstává na Vás, kandidáti.

Předem děkuji.


Leonid Ilijič Brežněv, nar. 21.srpna 1968, trvale bytem Hrad, Jelení  příkop č.p. 77/1989, Praha

Komu: <posta@hrad.cz>,
Kopie: <posta@psp.cz>, <radact@ceskatelevize.cz>, <lpr@lpr.cz>, <info@konopijelek.cz>, <info@helpnet.cz>, <info@ceskatelevize.cz>, <info@ceskapozice.cz>, <ctk@mail.ctk.cz>, <redakce@pravo.cz>, <redakce@ihned.cz>, <redakce@piratskenoviny.cz>,
 Předmět: Žádost kandidátům na funkci prezidenta
 Datum: 07.8.2012 23:02:44